Rolig match!

Söndagens match mot sötnosarna Stocksund började bra, vi spelade ut dom och dom kom ingenstans med sina fina frisyrer.
Det var en väldig bråkig match, Robert retade stockarna hela matchen.
Matchen var väldigt jämn innan Joel Minas satte ett kanon skott rätt i krysset, som avgjorde matchen.
Efter matchen blev det bråk där Stocksunds söta lagkapten började brottas och ville kläma lite på Robert, våra tränare ingrep snabbt, men då började deras tjockasöta hobbyturk skrika, men han stoppades snabbt.
VI VANN MATCHEN (VI VANN DET KORTA BRÅKET) VI ÄR BÄST, DET ÄR VI SOM ÄR BREDDLAGET!

PS Daniel Eriksson gjorde 3 kattiga mål. DS

Matchdags!!!

Nu imorgon (Lördag) har vi livsviktig match mot tabelljumbon Inter Afro. Kungsängens IP 11.00 för alla som orkar pallra sig dit. Vi behöver göra mål så vare sig vi leder med 1 eller 10 mål så ska vi fortsätta kriga för fler mål. Que sera sera, vi håller på Breddlaget!

//65

3 sköna poäng mot Åkersberga!

En första halvlek som är riktigt välspelad från vår sida men det blir mycket försvarsspel och långa bollar. Vi håller emot bra i backlinjen och ÅBK har inte någon riktigt farlig målchans de första 30 min. I 35:e minuten får Andreas en boll i mitten och har "öppna gatan" rakt fram till målet och gör inget misstag, 1-0 som står sig till halvtidsvilan. ÅBK fortsätter pressa hårt i andra och vi får försvara oss än mera, men deras press ger även luckor framåt för oss och en sådan utnyttjar Danne i 10:e min. och sätter 2-0. Nu går ÅBK ner på en 3 backslinje och pressar om möjligt ännu mera men skapar ändå inte många målchanser, de flesta bollar går långt utanför eller över. Martin får visa sig på styva linan ett par gånger och gör några "svettiga" räddningar. Lite snöpligt känns det när ÅBK reducerar till 2-1, det är ingen chans men bristen i komunikation mellan Petter och Martin gör att deras spelare får en tå bå en boll som Martin var på väg att plocka upp. Ca: 15 min. kvar av matchen och ÅBK satsar allt framåt och ökar trycket ytterligare, men de skapar ändå inte många farliga chanser beroende på ett starkt försvarsarbete, de sliter som "djur" i backlinjen och lyckas hålla undan. Sammanfattningsvis är det en arbetsseger där vi för ovanligheten jobbar alla 90 min. i matchen och det ger oss en välbehövlig seger. STARKT jobbat killar.

Nu blickar vi framåt mot en spännande match mot Inter Afro på lördag!

RSS 2.0