Matchreferat

Som så många gånger tidigare börjar vi matchen starkt, skapar ett antal målchanser och håller själva i det mesta av spelet. Det där sista, att få till bra avslut, saknas tyvärr fortfarande och Viggan kontrar in ett ledningsmål med bara två minuter kvar av första.

Vi går ut i andra med känslan att vi ändå kan vända den här matchen för vi har varit lite starkare på alla positioner under hela första halvlek, men som flera gånger tidigare går intensiteten ner i andra halvlek och vi bjuder in Viggan i matchen redan i 4:e minuten då de gör 2-0.

Viggan fortsätter att vara det piggaste laget i hela andra och gör 3 mål till innan matchen är över. Här har vi vår svaghet, konditionen är för många spelare alldeles för dålig och vi orkar helt enkelt inte stå emot i 90 min. I dagens match kanske det inte var så konstigt då vi hade endast en avbytare så de flesta fick spela all 90 min. men tendensen är den samma i alla matcher vi spelat (utom mot Kurdiska då alla slet matchen ut).

Jag tycker ändå att det var ett framsteg att genomföra matchen så pass bra som vi gjorde med endast en avbytare och Alexander som vikarierande målvakt (han gjorde en riktigt bra insats för övrigt). Nästa match på söndag hemma mot Åkersberga måste vi ändå ha målsättningen att gå för tre poäng, och det skall vi klara om alla spelare blir tillgängliga så även bänken fylls på.