På fredag smäller det!

På fredag så möter vårt kära Breddlag Bele Barkaby FF 2 i en match på Veddestavallen. Breddlagsspelarna har tillsammans kommit överens om att spräcka Beles svit på 4 matcher utan förlust. Bele har som sagt övertygat i inledningen av serien med sina 3 vinster och 1 oavgjord. Lägg dock märke till att alla segrar varit uddamålsvinster och det har inte varit någon dans på rosor.

Man kan om man tar en titt på serietabellen konstatera att det är en väldigt jämn serie där i princip alla lag kan slå alla. Jumbon Inter Afro KIF 2 har t.ex. spelat oavgjort mot tabellettan Bele. Breddlaget har förlorat med hela 3-11 mot Enebyberg (mittengäng) och sedan slagit topplaget Stockholms IF Kurdiska med 2-1. Breddlaget ligger med en match mindre spelad än topplagen 7 poäng efter 1:an. En vinst på fredag skulle innebära ett avstånd på 4 poäng med 1 match mindre spelad.

Så jag uppmanar er alla härmed att ta med flaggor, bengaler, halsdukar, tröjor och allt som kan få inramningen att bli så fin som möjligt på Veddestavallen. För er som inte kan närvara så ber jag er att hålla er uppdaterade på bloggen fredagkväll såväl som lördag eftermiddag för matchrefferat.

/ #65

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0